Όροι και Προϋποθέσεις


ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΩΝ
  1. Για την πρόσβαση εγγραφής στα προγράμματα ΑΓΟ απαιτείται η εγγραφή του Χρήστη στην ιστοσελίδα μέσω της συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.
  2. Για την εγγραφή τους στην Ιστοσελίδα οι Χρήστες πρέπει να είναι άνω των δέκα οκτώ (18) ετών.
  3. Κατά την εγγραφή του στην Ιστοσελίδα ο Χρήστης καλείται να δηλώσει τα εξής στοιχεία: (α) Ονοματεπώνυμο, (β) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) . Επίσης ο Χρήστης ορίζει και υποβάλει ο ίδιος τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης (password) βάσει των οδηγιών που παρέχονται από την Ιστοσελίδα προκειμένου να είναι οι κωδικοί έγκυροι και αποδεκτοί.
  4. Ο Χρήστης δηλώνει ότι τα στοιχεία του είναι ακριβή και αληθή και αποδέχεται ότι ο ΚΟΑ σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν έχουν δηλωθεί τα αληθινά στοιχεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εγγραφή του Χρήστη και να αρνηθεί την παροχή οιασδήποτε υπηρεσίας.
  5. Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που δηλώνει κατά την εγγραφή του, για την οποία διεύθυνση δηλώνει ότι είναι υπαρκτή, αληθινή και υπό τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό του, της Εταιρείας μη ευθυνόμενης για οιαδήποτε ζημία του Χρήστη από τυχόν πρόσβαση τρίτων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.
  6. Οι κωδικοί πρόσβασης (passwords) είναι αυστηρά προσωπικοί για κάθε Χρήστη και δεν πρέπει να γνωστοποιούνται σε οιονδήποτε τρίτο. Οι Χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που διενεργούνται με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα την Εταιρεία για οιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση που ενδεχομένως διενεργείται με αυτούς και για οιαδήποτε – ακόμα και ενδεχόμενη – παραβίαση ασφαλείας. Ο ΚΟΑ δεν ευθύνεται για οιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει για τους Χρήστες από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης από τρίτους, λόγω διαρροής τους ή για οιονδήποτε άλλο λόγο και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή αποζημίωσης από το Χρήστη, σε περίπτωση που υποστεί οιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης.

ΕΙΔΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ο Χρήστης δύναται να επιλέξει μεταξύ των κάτωθι τύπων συνδρομής για τα Προγράμματα ΑΓΟ

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
  3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

H καταβολή της συνδρομής γίνεται ως ακολούθως:
  1. Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής του, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Visa, ή MasterCard.
  2. Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή, πλήρη και αληθή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας, αναγνωρίζει δε ρητά ότι ο ΚΟΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία αυτά ή την ορθή χρήση τους.
  3. Για τη διασφάλιση της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας του SIX payment Services, το οποίο υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Οι Χρήστες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός 24 ωρών από την εγγραφή, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 22897000, όπου θα δηλώνουν την πρόθεσή τους να ακυρώσουν την συνδρομή τους.
Το ποσό που θα πληρωθεί για οποιαδήποτε Πρόγραμμα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ εφόσον το τμήμα έχει δημιουργηθεί.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση την περίοδο κατά την οποία η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα θα έχει ανασταλεί λόγω συντήρησης της Ιστοσελίδας, αναβάθμισης ή διακοπής της ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή άλλης συναφούς αιτίας. Ο ΚΟΑδε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η Ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο.
Ο ΚΟΑ επιδιώκει να ενημερώνει την Ιστοσελίδα τακτικά, και μπορεί να αλλάζει το περιεχόμενο της σε οποιαδήποτε στιγμή. Εάν παραστεί ανάγκη, ο ΚΟΑ δύναται να αναστείλει την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ή να διακόψει αυτήν επ’ αόριστον. Ο ΚΟΑ δε φέρει καμία υποχρέωση να ενημερώνει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας που ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο σε μια δεδομένη στιγμή.
Οι Χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη λήψη όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Ειδικότερα, οι Χρήστες αναλαμβάνουν το κόστος εξοπλισμού και σύνδεσής τους με το Διαδίκτυο, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας αυτών, καθώς και την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Οι Χρήστες οφείλουν να διασφαλίζουν ότι όλα τα πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω της σύνδεσής τους στο Διαδίκτυο γνωρίζουν τους Όρους Χρήσης και συμμορφώνονται πλήρως με αυτούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ο ΚΟΑ, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, ακολουθεί τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (GDPR). Τα στοιχεία σας στην παρούσα αίτηση θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τον ΚΟΑ για την συμμετοχή σας στα προγράμματα του ΑΓΟ που σας προσφέρονται στα πλαίσια της παρούσας δήλωσης. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού/εναντίωσης σε επεξεργασία ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων.  Για να εξασκήσετε τα δικαιώματα σας επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 22897000.  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν 3 χρόνια μετά την ημερομηνίας υποβολής της αίτησης σας.  Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΚΟΑ στην ιστοσελίδα www.cyprussports.org ή επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) του ΚΟA στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Σε περίπτωση παραπόνου μπορείτε να αποταθείτε στον ΥΠΔ του ΚΟΑ ή, αν δεν ικανοποιηθείτε, στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dataprotection.org.cy).
Επιπρόσθετα και σε περίπτωση που επιθυμείτε, ζητούμε τη συγκατάθεση σας για διατήρηση στο αρχείο μας και δημοσίευση  εικόνων στις οποίες διακρίνεται το άτομο σας για σκοπούς προβολής του ΑΓΟ. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή και να αποσύρεται την συγκατάθεση σας επικοινωνώντας μαζί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 2289700.


Το Όνομα Χρήστη είναι το Εmail